Reisplan

Reisplan voor het noorden van Bretagne

Vakantie in Frankrijk, Vakantie in Bretagne

Wat leuk dat jij interesse hebt in mijn reisplan voor het noorden van Bretagne! Hieronder vertel ik je meer over mijn reisplannen in het algemeen. En mijn reisplan voor het noorden van Bretagne in het bijzonder. Natuurlijk ook hoe je dit reisplan kunt aanschaffen! Lees snel verder!

Reisplan voor het noorden van Bretagne
Reisplan voor het noorden van Bretagne: Fort La Latte

Een ontspannen avontuur in het noorden van Bretagne!

Dat is eigenlijk het doel van al mijn reisplannen. Er voor zorgen dat jij en jouw gezin een ontspannen vakantie hebben. In dit geval in Bretagne.

Waarin je alle mooie en bekende bestemmingen aandoet. En waarin je hier en daar ook op een ontspannen manier buiten de gebaande paden komt.

In de video hieronder kan je in zijn algemeenheid zien hoe mijn reisplannen eruit zien.

Reizen met kinderen

Reizen met Richard is reizen met het gezin.

Ik houd in al mijn reisplannen ook rekening met zowel jonge kinderen als tieners. Op sommige dagen geef ik ook specifieke tips voor wat je het beste met jonge kinderen kunt doen. Of wat je het beste met tieners kunt gaan doen.

Vakantie met jonge kinderen: Op pad in de Franse Alpen bij het Lac de Serre-Ponçon
Op pad in de Franse Alpen bij het Lac de Serre-Ponçon
Vakantie met tieners: onderaan de watervallen van Cirque de Gavarnie in de Pyreneeën
Onderaan de watervallen van Cirque de Gavarnie in de Pyreneeën

Reisplan voor het noorden van Bretagne

Wat ga je allemaal doen wanneer je mijn reisplan voor het noorden van Bretagne gaat volgen?

Allereerst is het goed om op te merken dat dit reisplan specifiek over het noorden van de Bretagne gaat. Ook wel aangeduid met de Côtes d’Armor.

We gaan een groot deel van die noordkust verkennen. Van het oosten, inclusief Mont Saint-Michel tot aan de zogenaamde Côte de Granit Rose.

Dat doen we de ene keer met de auto. En de andere keer wandelend.

We brengen ook een bezoek aan het mytische binnenland van Bretagne: het zogenaamde Argoat. Dat doen we met een geweldige roadtrip.

Verder bezoeken we kastelen, mooie steden en stadjes, kathedralen. Een mooi eiland. Ook nog een mooie tuin. Kortom: we gaan zowel van de natuur als van de cultuur van Bretagne genieten.

Natuurlijk rusten we af en toe ook uit. Want dit is een vakantie met een heleboel nieuwe en mooie indrukken! Die moeten af en toe ook verwerkt worden…

Tenslotte beginnen we met een tussenstop in Normandië. Daar gaan we een paar leuke dingen doen. En begint de vakantie meteen goed.

Highlights

 • Bezoek aan Mont Saint-Michel
 • Perros-Guirec en de Côte de Granit Rose
 • Cap Fréhel en Fort la Latte
 • Stedentrip naar Saint-Malo
Bezienswaardigheden in Bretagne: Mont Saint Michel en het Château van Fougères
Mont Saint Michel vanuit de Baie de Mont Saint-Michel

Mijn reisplannen in het algemeen

Voor al mijn reisplannen geldt verder het volgende:

 • Ik zorg voor een mooie heen- en terugweg naar en vanaf jullie bestemming.
 • Eventueel zit daar een mooie tussenstop tussen, wanneer de reis te lang is.
 • Ik geef exact aan waar je kunt overnachten. Welk hotel je moet nemen, welk huisje het beste is of welke camping je het beste kunt nemen.
 • Voor elke dag geef ik tips over waar je uit eten kunt. Voor de lunch en/of voor het diner.
 • Elke dag geef ik verder aan hoe je precies naar de bestemming van die dag moet komen. Hoe je bijvoorbeeld tickets kunt bestellen. En geef ik aan de hand van mijn blogs of andere sites meer informatie over de specifieke bestemming.
 • In elk reisplan vertel ik verder wat over de geschiedenis van die streek. Over het klimaat. Lokale specialiteiten. Boeken, films of series, die je van tevoren of tijdens de vakantie kunt lezen of kijken die gaan over die streek.
 • En elk reisplan bevat ook nog eens een afspeellijst op Spotify. Met mijn muzikale herinneringen aan die streek.

Wanneer je hieronder mijn reisplan voor Bretagne aanschaft, dan doe je dat met een maand- of jaarabonnement. Op die manier heb je meteen toegang tot al mijn reisplannen. Dat zijn er op dit moment al meer dan 10!

Ik vertel je daarover hieronder nog meer. Ook hoe het verder precies werkt bij aanschaf.

Overigens gaat 10% van mijn omzet naar goede doelen! Lees daarover meer via de link.

Reisplan Noord-Bretagne

Klik hier voor de aanschaf van jouw reisplan voor het noorden van Bretagne!

Reisplan voor het noorden van Bretagne

Inspiratie en voorpret

Met de aanschaf van een reisplan voor een streek, heb je ook meteen voorpret. Je kunt wanneer je wilt de weken of maanden voor jouw vakantie naar deze streek het reisplan nog even doorlezen. Heerlijk! Dat is dus dubbel genieten.

Naast een ontspannen vakantie kunnen mijn reisplannen ook inspiratie geven. Daarom is het ook zo mooi dat wanneer je op bovenstaande knop klikt, je toegang hebt tot al mijn reisplannen.

Dat zijn op dit moment reisplannen naar de volgende bestemmingen:

 • Arnhem en het zuiden van de Veluwe
 • Auvergne in Frankrijk
 • Bourgogne in Frankrijk
 • Bretagne in Frankrijk (Côtes d’Armor/Noord-Bretagne)
 • Cornwall en het Penwith Peninsula in Engeland
 • Franse Alpen
 • Lake District in Engeland
 • Loire en Loiredal in Frankrijk
 • Monti Sibillini en het zuiden van de Marken in Italië
 • Stedentrip naar Parijs
 • Franse Pyreneeën (Ariège)
 • Rondreis door Schotland
 • Zuid-Devon en Zuid-Cornwall
 • Rondreis door Zuid-Engeland
Activiteiten in Bretagne: het Plage Saint-Guirec aan de Côte de Granite Rose
Plage Saint-Guirec aan de Côte de Granite Rose

Aanschaf van mijn reisplannen

De aanschaf van mijn reisplannen gaat door middel van een abonnement. Daarvoor maak ik gebruik van Substack. Dat is een dienst waarmee nieuwsbrieven kunnen worden uitgegeven die deels betaald zijn.

Het is een Amerikaans bedrijf, dus sommige dingen staan in het Engels. De reisplannen natuurlijk niet 🙂

Met deze dienst kan ik zowel mijn nieuwsbrieven als mijn reisplannen uitgeven.

Ben je nog niet ingeschreven op mijn nieuwsbrieven? Doe dat dan via de mogelijkheid die op deze pagina staat! Dat is gratis. De reisplannen niet 🙂

Je hebt voor het abonnement op mijn reisplannen 3 mogelijkheden:

 • Een jaarabonnement. Daarop krijg je op dit moment 50% korting, waardoor je slechts € 14,95 betaald!
 • Een maandabonnement. De kosten daarvan zijn relatief hoog, omdat de ervaring leerde dat sommige abonnementen na een maand al werden opgezegd. En wanneer de prijs dan te laag is, staat dit niet in verhouding met de enorme hoeveelheid werk die ik steek in het schrijven en onderhouden van mijn reisplannen, site, etc. Ook hierop krijg je momenteel ook 50% korting en betaal je maar € 9,95.
 • Je hebt ook de mogelijkheid om een hoger bedrag te betalen. Wanneer je mij extra wilt ondersteunen of wanneer je wilt zorgen dat ik extra geld kan geven aan goede doelen!

Hoe gaat het verder wanneer je op bovenstaande link klikt?

Klik je op bovenstaande link, dan krijg je eerst een korte preview van mijn reisplan over deze streek. Vervolgens kan jij je onderaan dan abonneren.

Klik je op dieoptie (Subscribe…),  dan kom je bij de betaalmogelijkheden terecht die ik hierboven heb aangegeven. Apple Pay staat vrij prominent in beeld. Net daarboven kan je via ‘Other subscription options’ ook regulier met andere credit cards betalen.

Helaas behoort Ideal nog niet tot de mogelijkheden. Ze zijn al wel bezig met het testen van een beta-versie, dus wellicht kan jij gewoon met Ideal betalen!

Ben je al geabonneerd, dan kan je meteen het reisplan lezen.

Periodiek (afhankelijk van de vorm van jouw abonnement) krijg je via de mail een melding wanneer jouw abonnement wordt verlengd. Daarin heb je dan ook de mogelijkheid (mocht je dat willen, maar die kans lijkt mij klein :-)) om jouw abonnement te stoppen.

Je kunt jouw abonnement ook altijd behoren op de site van Substack. Klik daarvoor op de link over hoe dat werkt. Substack heeft in ieder geval ook een uitgebreide support site. Die vind je via deze link.

Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen via ‘contact’ helemaal onderaan deze pagina! Waar ook de links naar mijn social media-pagina’s staan.

Reacties

Hi! Leuk dat je een bericht wilt achterlaten! Alleen jouw reactie zal zichtbaar zijn, niet jouw e-mailadres.

Het bericht dat je achterlaat, is niet direct zichtbaar. Omdat ik ze eerst wil bekijken. Ik wil zeker weten dat er geen dingen in staan die kwetsend, aanstootgevend of wat dan ook zijn. Ik zal uiterlijk binnen twee werkdagen reageren!