Vakantie keuzehulp

Dit is één van de belangrijkste redenen waarom ik blogs ben gaan schrijven. En reisplannen ben gaan maken. Om jou te helpen om een goede vakantie te kiezen! En om er natuurlijk uiteindelijk voor te zorgen dat jij een ontspannen vakantie hebt met jouw gezin. Hieronder vind je daarom verschillende soorten hulp bij het kiezen van jouw vakantie. Scroll snel verder!

De verschillende soorten keuzehulp

Stel je voor dat je de verkeerde keuze maakt voor een vakantie…

Tsja, dat wil je niet! De vakantie is hét moment dat jezelf tot rust kunt komen. En ontspannen met jouw gezin samen kan zijn. Dan moet het ook kloppen! Toch?

Laat mij jou helpen!

Hoe? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief! Dan krijg jij inspiratie voor een ontspannen vakantie.

Keuzetijd Kerst

Zo voor de kerst, wanneer het weer echt guur begint te worden, krijgen we er allemaal weer zin in! De zomervakantie!

Lange zomeravonden, daar kijken we naar uit! En langzaam maar zeker gaan we nadenken over de bestemming. En dan wel de juiste bestemming. 

Maar ja, wat is nu een goede regio?

Ik ga je helpen om daar iets van te vinden. Ik wil daarbij wel een belangrijke kanttekening plaatsen. 

Hulp bij het kiezen van jouw vakantie: Ratio vs emotie

Voor de reis zijn we allemaal volop bezig om heel rationeel een vakantie te kiezen. Achteraf blijkt de plek er veel minder toe te doen.

Het gaat er uiteindelijk om dat we samen met onze partner en kinderen een mooie reis hebben gehad.

Rust, ontspanning, inspiratie, harmonie, verbinding met elkaar en gezelligheid, jezelf kunnen zijn en dingen kunnen doen waar je zin in hebt. Daar draait de vakantie het uiteindelijk om. Dat je terugkijkt en tegen elkaar zegt: wat hebben we het samen goed gehad! 

Inspiratie

We willen dus een plek kiezen waar dit allemaal mogelijk is. Waar we geïnspireerd gaan worden, waar we de rust en ontspanning vinden, waar we onszelf kunnen zijn en waar we met elkaar kunnen verbinden. 

Dus… ‘Allemaal leuk en aardig’, hoor ik je denk, ‘daar wordt het niet meteen makkelijker van’. En daarom ga ik je ook helpen! Klik daarvoor op de items hierboven!

Hulp bij het kiezen van jouw vakantie: herfst, kerst, etc.

Maar… de zomervakantie is natuurlijk niet de enige vakantie dat jij er wel eens tussenuit wil. Daarom heb ik ook een aparte categorie geïntroduceerd, waar jij terecht kan voor tips voor herfst-, kerst of meivakantie. Klik op de link!

De voorkant van de Cathédrale Notre-Dame van Straatsburg
Uitzicht op de Cirque de Lescun